top of page

Wat is De OLA?

De Ouders en Oudleiding Alena (OLA) is een groep die in het leven geroepen is met als doelen om de werking van de scouts efficiënter te maken en een sterker groepsgevoel te cultiveren. We zijn toegewijd aan het delen van ideeën en kennis om de leiding te ondersteunen en de scoutsgemeenschap te versterken.

Door samen te werken, creëren we een omgeving waarin ideeën vrij kunnen stromen en nieuwe initiatieven kunnen gedijen. Dit helpt de scouts op een efficiëntere manier te opereren en biedt een platform voor de groei van het groepsgevoel.

Bovendien organiseren we diverse activiteiten, zoals massaspelen, vervangvergaderingen en het gezellige "OLA, Thee!"-evenement, waardoor we niet alleen de banden tussen oud-leiding, ouders en huidige leiding versterken, maar ook een gevoel van gemeenschap creëren dat de gehele scoutsgroep ten goede komt.

Dus, sluit je aan bij de OLA en draag bij aan de efficiëntie en het groepsgevoel van Scouts Alena. Samen maken we onze scoutsgemeenschap sterker dan ooit tevoren!

bottom of page